tiistai 18. syyskuuta 2012


Kertokaahan miten blogi kuuluisi aloittaa?

Tulee mieleen ihan yläasteen ensimmäiset ruotsin tunnit. Hej jag heter Sini….

Eli siis hei vaan olen Sini. Olen 25 vuotias sairaanhoitaja joka näin alkavan syksyn tullen ja vesisateesta masentuneena päätti vihdoinkin ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa kirjoittaa. Useampaa blogia jo jonkin aikaa seuranneena puuha on vaikuttanut niin hauskalta, että tässä sitä ollaan. Katsotaan mihin päädytään.

Oletettavasti olis tässä vaiheessa hiukan hyvä kertoa enemmänkin itsestäni. Lyhyesti ja ytimekkäästi olen merkillinen, ajoittain tylsän tavallinen ja toisinaan taas aivan kaheli. Musiikki on suuri rakkaus, muoti ja kaikki siihen liittyvä enenemässä määrin siinä rinnalla. Uuden kameran myötä valokuvaksesta on tullut intohimo, muille ehkä enimmäkseen riesa. Elokuvat ja kirjallisuus täyttää hyllyt kotona. Oikeastaan näin sanottuna kuulostaa todellakin tylsältä xD

Päivät täyttyy enimmäkseen työnteosta, mutta sen ohella yllämainitut piristää arkea. Toisinaan eksyn kotipuoleen piristämään vanhempien ja vanhojen rakkaiden ystävien arkea. Tällä hetkellä yritän rakentaa elämää pääkaupunkiseudulla, tutustua kotikulmiin ja löytää uusia seikkailuja. Ehkä tästä blogista löytyy taas yksi. Vuosi sitten päätin muuttaa elämääni totaalisesti ja muuttaa pois tutusta rakkaasta kaupungista ja tässä sitä nyt opetellaan elämään "isossa maailmassa". Totaalisella törmäyskursilla kohti elämää. 

Toivottavasti jatkossa osaan kirjoittaa ehkä hieman mielenkiintoisemmin, mutta kuten jo mainitsin, tämän tyypisen esittely kierrokset on aina tuottanut suurta tuskaa, kuten varmasti monelle muullekin.  
Katsotaan mitä tuuli tuo tullessaan.

Sateesta ja tuulesta huolimatta aivan ihanaa syksyn alkua!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti