sunnuntai 11. elokuuta 2013

Summer lovin´

Huh mihin tääkin kesä on taas mennyt.  Ja edellisestä postauksesta on sen pari kuukautta aikaa. Jos mulla olisi lukijoita olisi hirveä morkkis päällä moisesta hiljaiselosta ja maan päältä katoamisesta. No here w ego again ja vihdoin sillä paivitetyllä ulkoasulla. Vaikka en vieläkään osannut tai tajunnut miten saisin lookista just sellaisen kuin haluaisin. Nyt ollaan kuitekin taas askeleen lähempänä haluttua.


Kaikessa lyhykäisyydessään kesä on mennyt töissä. Loma on vielä edessä noin puolentoista viikon kuluttua. Nyt saa ihmetellä kuka idiootti ikinä on suostunut siirtämään lomaa Elokuun LOPPUUN??? Ja siis sitähän jatkuu vielä Syyskuun puolelle. Kerta se on ensimmäinenkin mutta kaipa tässä hengissä selvitään. Juhannuksen jälkeen mulla oli sentään viikon lomanpätkä, ja jos sitä ei olisi ollut, niin olisin painanut duunia tähän saakka enemmän tai vähemmän ranteet auki meiningillä. Nyt saa juuri lomalta palanneet työkaverit kuunnella reilun viikon meikäläisen ”kohta alkaa loma” rallattelua.Edellisen postauksen jälkeen on tapahtunut kaikenlaista. Siis töiden lisäksi, kukapa haluaa kuunnella valitusta hankalista potilaista ja loputtomasta loman odotuksesta. Juhannuskin on tainnut olla tässä välissä. Ja juhannus oli hiukan erilainen kuin mitä olin alun perin suunnitellut. Olin juhannuspäivän aamuun saakka töissä. Yövuorot oli napsahtanut meikäläisen hoidettaviksi tällä kertaa. Juhannus oli siis varattu koomailua, sohvalla makaamista ja armotonta mässäilyä varten. Ja olihan silloin mun synttäritkin. 25 vuoden kriiseily vaihtui kohta 30 kriiseilyyn kun siirryttiin sen 25-vuoden toiselle puolelle.  Kuitenkin Juhannuspäivän iltana, saunan jälkeen, pyjama päällä sohvalla maatessani sain puhelin soiton työkavereilta, jotka antoivat tunnin varoitusajan pistää neiti juhlakuntoon.Sanomattakin selvä että tuli hiukan kiire. Tunti myöhemmin, hamonen päällä kaverin autossa matkalla ties mihin oli kyllä nauru herkässä. n. 10 tuntia myöhemmin palasin kotiin humalassa, onnellisena ja vielä ihmeissäni siitä että olin edelleen hereillä. Ja oli erittäin hauskaa. Tuli siinä valvottua neljä yötä putkeen.

Juhannuksen jälkeen sillä yhdellä lomaviikolla oli Rock the Beach- festarit Helsingin Hietsun rannalla. Auriknoa riittä ja kerrankin en todellakaan polttanut itseäni, vaikka vietimme koko pitkän päivän aurinkoa palvoen. Lukuunottamatta niitä muutamia kaatosade episodeja. Stone Sour, Nilly Talent ja Green Day rokkasi sen päivän muistin sopukoihin pitkäksi aikaa. Seuraava kesän kohokohta oli sanomattakin 27.7.-13 Olympiastadionilla. Muse Helsingissä. Keikka joka räjäytti tajunnan x100000. Olisikohan ollut viiden kerta kun kyseisen kokoonpanon näin ja edelleen he onnistuvat yllättämään ja ylittämään suurimmatkin odotukset. Aivan järkyttävän mieletön keikka. Ja biisit soivat päässä edelleen. Seurana oli paras ystävä ja pikkuveli, joten siitäkään en voi lähteä valittamaan. Seuraavaa kertaa odottaessa.
Kesään on kuulunut pickinejä Kaivariin, aurinkoa parvekeella ja kävelyjä Vantaajoen varrella. Kaiken kaikkiaan suhteellisen onnistunut Kesä sanoisin. Eikä se kesä ole vielä ohi. Porvooseen en ole VIELÄKÄÄN päässyt/jaksanut mennä. Riittäävän seikkailunhaluisia kavereita etsiessä J Jatkuvasta työnteosta huolimatta on ollut ihana kesä.
Ja edellisen postauksen muuttosuunnitlemista lisää sen verran, että pistin maanantaina kaksi hakemusta TYKSiin. Vielä viikon verran haluaikaa jäljellä ja nähdään pääsenkö edes haastatteluun. Jännittäviä aikoja eletään. Jos luonto suo niin lokakuun loppuun mennessä tämä neitokainen asustelee jälleen kotikonnuilla Suamen Turus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti