sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Lahjaongelmia.

Joulu on tulossa ja vaikka olenkin jo ostanut puolet tarvittavista kahdesta lahjasta se toienn puoli teettää ongelmia. Mitä ostaa kohta 6 vuotiaalle pojalle lahjaksi? Mitä kohta 6 vuotiaat pojat leikkivät, mistä ne tykkää? Kummitädillä olisi vaikka miten paljon hyviä ajatuksia yhteyseen tekemiseen, mutta ongelmana niiden toteutukseen on viimeisen kolmen vuoden aikana tapahtunut vieraantuminen kun asusteli 200 kilometrin päässä ja näki kaveria ehkä kaksi kertaa vuodessa. 

Toisen ongelman kyseisen lahjan hankinnassa muodostaa se, että kummipojalla on neljä vanhempaa veljeä, joten sitä tavaraa siellä kyllä on. Ja siksi omaperäisen kivan ja uuden lahjan hankinnassa on muutama muuttuja jotka vaikeuttaa valintaa. Ja kun itse on tyttö niin noi poikien lelut ja tavarat ei ihan juuri ole tuttuja. 

Siskontyttö ja tädin rakkaimmalle muruselle on tullut hankittua jo kaksikin lahjaa. Mikä sinänsä on hyvä, sillä tammikuussa nuppu täyttää kolme vuotta. Nuppu on pienestä saakka ollut leppäkerttu fani, joten löysin vahingossa jo kuukausi sitten täydellisen lahjan, jonka johdosta siskoseni ehkä lynkkaa meikän. Mutta kun se on niin ihana, että pidän sen melkein itse. Jokainen kohta 27 vuotias tyttöhän tarvitsee leppäkerttulattiatyynyn, eikös? 

kuva; K-Citymarket.fi


Toisen lahjan bongasin vahingossa Facebookin mainospalkista. Näitä mainoksia itse ainakin pidän suurimmalta osin humpuukina ja turhina mainoksina. Vinkee.fi nettikauppa osoittautui todelliseksi helmeksi. Tarina kaupan takana on yksinkertainen. Äiti halusi pojalleen turvallisen varustuksen pimeisiin iltoihin ja lähti väkertämään heijastinlliiviä. Upeat heijastin liivit perheen pienimmille pistettiin sitten kiinnostuksen myötä nettiin myyntiin. Tämän ostin itse Nupulleni:


Ja siis ongelmana nyt on ainoastaan se missä järjestyksessä lahjat annan. Mietiskelin että Joulupukki voisi tuoda Liivin ja meikä itse voisi synttärilahjaksi antaa tyynyn. Koska siis haluanhan nähdä edes toisen reaktion, kun jouluaaton murunen vietää siskon siipan vanhempien luona. 

Mutta se kummipojan lahja. Tämän takia mä inhoan lahjojen ostoa, vaikka rakastan lahjojen antamista. 

Hyvää ensimmäistä adventtisunnuntaita!!! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti