sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Viikonloppu ylläri.

Viikonloppu sai eilen ihan uuden käänteen, kun aamusta heräsin ja pyrin ylös sängystä. Kokolailla olin ajatellut meneväni iltavuoroon, mutta sen sijaan päädyin kiukkuisena ja itkuisena Mehiläisen päivystykseen. Jostain kumman syystä meikän selkä oli vetänyt yön aikana täydelliseen jumiin ja jopa kahvin keittäminen oli koettelemus. Tässä sitä sitten maataan sohvalla hyvin eriskummallisessa solmussa, joka on ainoa hyvä asento tällä hetkellä. Ja siis olen nukkunut lähes vuorokauden kyseisen lääkärireissun suomien troppien ansiosta. 


Teetä ja sympatiaa. Ja ne viikonlopun muut eväät. 

Eipä ole meikän aikaisemmin tarvinnnut käyttää lihasrelaksantteja ja nyt tiedän että en käytäkään ellei ole pakko. Voipi olla että sinnnittelen iltaan ennen seuraavaa tablettia, koska tosiaan olen nukkunut melkein vuorokauden. Nyt selkä on ehkä hieman eilistä parempi. Ponnarin laittaminen ei tuonut kyyneleitä silmiin, mutta mukanan asennon hakeminen vie aikaa. Ja auton rattiin en todellakaan uskalla hypätä, joten pitää varmaan lahjoa pikkuveli kaupassa käyntiin. 

Vielä olisi huominen saikkua, joten tässä pitää yrittää parannella selkää, että selviää Tiistaiksi iltavuoroon. Ensimmäinen lääkärin määräämä sairausloma ikinä. Toivottavasti muiden viikonloppu sujuu mukavimmissa merkeissä. Ihanaa adventti Sunnuntaita!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti