perjantai 9. lokakuuta 2015

Uusia tuulia...

Tähän astisen blogihiljaisuuden jälkeen tuumin, että jospa tästä jälleen aktivoituisi. Onhan tämä kirjoittelu kuitenkin aika hauskaa ajanvietettä. Ja toisaalta terapeuttista. 

Nyt on myös aikalailla uusia kuvioita meneillään, sillä eilen yövuoron jälkeen kävelin ulos työpaikalta viimeisen kerran. Uudet työt odottaa, toisaalta myös hetkellinen työttömyys. Sopimukseni päättyi ja tämänhetkisen huonon työtilanteen vuoksi, toistaiseksi en tiedä missä seuraavaksi tulen työskentelemään. 


Viimeiset neljä viikkoa on mennyt aikamoisessa tunteiden vuoristoradassa. Ensin järkyttävän raivon vallassa, miten ihmeessä näin yllättäen varoittamatta vain ilmoitetaan ettei määräyskirja enää jatku. Sen jälkeen paniikissa tulevan työttömyyden vuoksi. Eräänä iltana kävin läpi nyt jo itseäänkin huvittavan itkupotkuraivarin, että joudun muuttamaan halvempaan asuntoon, myymään auton ja vaikka mitä. Olin jopa pistämässä Muumi-muki kokoelmaani myyntiin Huuto.nettiin. 


Noh... Elämä jatkuu. Ja nyt oikeastaan olen jo aika innoissani kyseisestä muutoksesta. Joskus yllättävät elämänmuutokset tekee ihan hyvää. Tästä noustaan. Elämä ei lopu kun työt loppuvat. Elämän ei pidä pyöriä työn ympärillä. Tämä on antanut perspektiiviä omaan elämään. Harmittaa edelleen, mutta kuten sanottu, jotain parempaa odottaa nurkan takana. On aika kehittyä ja oppia uutta. 

Ensi viikolle olen jo sopinut ensimmäisen työhaastattelun. Jännittää aivan kamalasti, mutta hyvällä tavalla. Olen kaivanut vanhoja oppikirjoja esiin, jotta voisin valmistautua haastatteluun. Osoittaa mielenkiintoa ja innostusta. Ja työttömyys... ei se elämä siihen lopu. Ja jos se on minusta itsestäni kiinni, sitä ei tule kestämään kauaa.

Kuvat: Pinterest

2 kommenttia:

  1. Mukavaa kun päätit päättää blogihiljaisuuden ja onnea uuden tuulen ja uraputken löytämiseen. Niinhän sitä sasnotaan, että joskus se onnen potku saattaa tulla jonkin ikävän asian/tapahtuman seurauksena. Terveisin Toinen seuraajasi :)

    VastaaPoista
  2. Jälleen näitä kryptisiä seuraajia, tässähän tulee uteliaaksi. Kiva kuitenkin että joku jaksaa meikän lätinöitä lueskella edes joskus :)
    Vielä on epävarmat hetket, mutta tää tulee vielä kääntymään parempaan. Toisaalta kun ajattelee niin kaikella on tarkoituksensa.

    VastaaPoista