keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kevättä kohti keltaisessa.

Olen etsinyt jonkun aikaa sitä täydellistä laukkua. Kevät laukkua, jonka tuo pilkettä silmäkulmaan ja piristystä harmaaseen arkeen. Tietysti tässä kohtaa kun sen menin löytämään menin myöskin romuttamaan "älä osta mitään netistä"- vannomukseni, jota olen jo kuukauden verran pitänyt. Nettikaupat kun on ehdottomasti yksi suurimmista heikkouksistani. 

Kuitenkin laukku alkoi houkutella niin valtavasti, ja siis mistäs muualta nyt enää löytäisin vastaavaa kun kerran olen silmäni iskenyt yhteen täydelliset ominaisuudet omaavaan yksilöön.
Varmasti viikon sisällä oveeni kolkuttelee kuljetus mies joka tuo minulle tämän: 
Kuvan värit toki eivät anna oikeutta alkuperäiselle kuvalle, sillä jollain tasolla tietotekniset taitoni eivät päässeet oikeuksiin ja jouduin ottamaan kuvan tietokoneen ruudusta. Toisin sanoa tumpeloin aivan totaalisesti ja meinastin sekoittaa koko koneen xD Koin kuitenkin mukavammaksi tehdä näin, kuin että olisin postannut pelkän linkin. 

Tämä ihanuus tulee piristämään kevät-talveani niin paljon. Ja vielä puoleen hintaan. Boozt.comissa sattui olemaan alennusmyynti, josta komistuksen bongasin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti