lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kesän ohjelmiston päivitys.

Olen valittanut ääneen ja itsekseni jo useamman viikon miten surkea kesä on tulossa. Koko kesä töissä, lomaa lähes käytännössä ei lainkaan ja melkein kaikki viikonloput kiinni töissä. Kaikki festarit jää väliin, koska olen TÖISSÄ. Eli siis töitä tulee tehtyä ja sosiaalista elämää ei lainkaan. Ja varmaan kaikilla muilla on ihana, tapahtumarikas kesä. 

Noooh, lopulta kun miettii. Olenhan minä lähdössä lomalle. Venäjälle.Viikoksi. Heinäkuussa. Paluu juurille isoäitini synnyinsijoille Terijoelle, joka kuulemma on aivan upea paikka. Ja tuleehan siinä piipahdettua Pietarissa ja Viipurissa samalla reissulla. Ja vaikka ei olisi viikonloppuja vapaalla niin kai se Aurinko osaa paistaa arkenakin. Toivottavasti. Ja kun suuri osa kavereistakin tekee kolmivuorotyötä, tai on mammalomalla, niin eiköhän sitä seuraakin löydy. 

JA!!! Varattiin lennot BERLIINIIN Elokuun viimeiselle viikonlopulle. A Dream Come True! Berliini on ollut haaveena jo pitkään, ja vaikka kyseessä onkin vain pitkä viikonloppu ja aika tulee takuuvarmasti loppumaan kesken, niin reissusta tulee eeppinen. (Inhoan sanan Eeppinen käyttöä yleisesti jokaisessa tilanteessa, mutta tässä siitä ei voi välttyä). Ihana rakas ystäväiseni varmasti on täysin samaa mieltä. Kyseisen kaverin taustalta löytyy tarina. Tapasimme ensimmäistä kertaa, kun olimme pienellä porukalla noin 7-8 vuotta sitten matkalla Saksaan erään konsertin tiimoilla. Matkalla kemiat synkkasi keskenämme aivan täydellisesti ja juttujen taso oli suorastaan ala-arvoista, mutta mahtavaa. Ja se on jatkunut siitä lähtien. 

Ja meikäläinen perinteisen turistimoodin omaavana käveli kirjakauppaan ja tässä saalis :D


Ehkä kesästä ei tulekaan niin täydellinen katastrooffi. Ja sen Auringon olisi parempi paistaa arkenakin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti