perjantai 3. lokakuuta 2014

Viha rakkaus -suhde Syksyyn.

Tälläisenä harmaana tihkusateisena aamuna herätessään mieliala on kurja ja mikään muu kuin takaisin peiton alle kömpiminen ei kiinnosta. Iltavuoro odottaa muutaman tunnin kuluttua ja illan saakin viettää taas kuunnelle mitä mielikuvituksellisempia nimityksiä kuunnellessä. Kyllä, sellaista porukkaa taas töissä. Ajattelin aikani kuluksi purkaa kameralta kuvia koneelle, ja sain pienen piristyksen päivääni törmätessäni parin viikon takaisiin kuviin Ruissalon pickniciltä.





Lähdimme extempore picknicille ystäväni kanssa Ruissalon Kansanpuistoon. Riivimme jääkaapeista kasaan upean Brunssin, pakkasimme eväät ja vauvelin autoon ja lähdimme viettämään aamupäivää aurinkoon. Ruissalo on aina ollut ehdottomasti yksi lempi paikoistani Turussa. Paikka joka huokuu rauhaa, luontoa ja saariston tunnelmaa ja on ihan pienen matkan päästä keskustan hälinästä.



Kansanpuiston ranta tosin oli täynnä Kanadan hanhia tai mitähän kiljukauloja mahtoikaan olla. En ole kauhea lintufani. Linnut on ehkä hieman pelottavia, joten leiriydyttiin mahdollisimman kauas kyseisitä kotkottajista. Löysimme ihana paikan Vesibussin laiturilta. Aurinko helli ulkoilijoita ja kaverin muksi sai varmaan parhaimmat päiväunet meren äärellä.





Kerroinko jo miten inhoan syksyä? No jos syksy on tälläinen niin ehkä voisin hiljalleen muuttaa mielipidettä asiasta. Ehkä syksy ei olekaan niin kurja kuin olen aikaisemmin antanut itseni ymmärtää. Nyt kun ruska alkaa värjätä puita pitäisi varmaan järjestää uusi aamupäivä retki, napata uusi kameralaukku mukaan ja lähteä vähän nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti